Online oplossingen

Bereik meer klanten met onze online oplossingen
Webdesign

Wij maken voor u een website met een professionele look, een website die gemakkelijk gevonden kan worden in Google en goed leesbaar is op zowel desktop, tablets en smartphones.  Maar ook een website die u zelf kan aanpassen wanneer deze af is. U kan rekenen op een optimale website waar je zelf je eigen teksten of afbeeldingen kan aanpassen.

Copywriting

Wij kunnen kunnen nieuwe teksten schrijven of een bestaande tekst herschrijven en google friendly maken. Heeft u een eigen website maar te weinig inspiratie om zelf teksten te schrijven? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor het schrijven van uw webteksten. Een goede tekst is een belangrijk onderdeel van SEO en zorgt er dus mede voor dat uw website gemakkelijk gevonden wordt in Google.

SEO

Veel bedrijven investeren de dag van vandaag in SEO want als u in Google niet gevonden wordt, heb je vaak ook geen klanten. SEO staat voor Search Engine Optimization of zoekmachine optimalisatie.  SEO bestaat uit verschillende technieken die als doel hebben een website hoger te laten scoren in zoekrobots zoals Google. Maandelijks wordt er dan aan de website gewerkt en de nieuwste technieken toegepast zodat uw website beter zal scoren in de organische zoekresultaten.  Die resultaten bevinden zich meestal onder de advertenties van Google en hebben als voordeel dat u gedurende de hele dag gevonden wordt op uw belangrijkste activiteiten.

SEA

SEA betekent Search Engine Advertising of zoekmachine adverteren. Dankzij SEA kunt u uw positie in de resultatenlijst van Google kopen op het moment dat de klant op zoek is naar uw producten of diensten. Dat is een groot voordeel en zorgt ervoor dat u op korte termijn heel wat potentiële bezoeken naar uw website kan leiden. SEO en SEA gaan hand in hand. Een goed onderhouden website zal vaak betere resultaten halen uit SEA.

Sociale Media

Wij helpen u graag verder met het aanmaken van een Facebookpagina tot het maken van campagnes op sociale media. Het adverteren op sociale media heeft heel wat voordelen omdat u op voorhand uw doelgroep kunt bepalen. U kan o.a. selecteren op regio, taal, geslacht en interesses. Aarzel niet ons te contacteren om uw doelgroep te bereiken via Facebook.